Auto-ID divisie

Uw Benelux Auto-ID partner: Premium producten met toegewijde support, dichtbij huis

Uw distributeur in

premium Auto-ID producten

Technische kennis

Support en ondersteuning

Persoonlijk

en betrokken

Onze Auto-ID afdeling is gespecialiseerd in het leveren van premium barcode- en RFID-producten. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke betrokkenheid, uitgebreide technische kennis en kwalitatief hoogstaande producten. Wij streven ernaar meer te bieden dan alleen hardware; ons doel is het leveren van complete, op maat gemaakte oplossingen die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften van uw klanten. Door de samenwerking met resellers, software-integratoren en systeemintegratoren, willen we innovatieve oplossingen ontwikkelen die eindklanten helpen de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Samenwerking

en betrokkenheid

In nauwe samenwerking met softwareleveranciers en resellers, die vaak gespecialiseerd zijn in branche-gerichte oplossingen, bundelen wij onze hardwarekennis om een geïntegreerde totaaloplossing te bieden. Door deze synergie tussen hardware en software kunnen wij een naadloze integratie garanderen en zo optimale efficiëntie in uw bedrijfsprocessen bevorderen.

Bij Duranmatic is onze focus niet alleen beperkt tot producten; we streven ernaar om waardevolle partnerschappen op te bouwen. Of het nu gaat om advies, technische ondersteuning, of het leveren van complete oplossingen, onze Auto-ID divisie staat klaar om u te assisteren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Naast onze premium producten, specialiseren we ons ook in kiosksystemen, RFID-technologie, op maat gemaakte RFID-antennes en -tags, en vaste scanningoplossingen.

Duranmatic, uw betrouwbare partner in Auto-ID oplossingen.

Een greep uit ons Auto-ID assortiment :

Handterminals | PDA’s

Handterminals zijn compacte handcomputers met een ingebouwde barcodescanner. Ze worden veel gebruikt in magazijnen omdat ze het werk vergemakkelijken.

Labelprinters

Voor een magazijn of logistieke afdeling is het printen van ontvangstbewijzen en labels essentieel voor een efficiënt voorraadbeheer en optimale klantenservice.

Barcode scanners

Barcode scanners zorgen voor een snelle en foutloze registratie van product-informatie, gestroomlijnd voorraadbeheer en hogere klanttevredenheid.

Panel PC’s

Bieden robuuste, efficiënte interfaces voor gegevens-verzameling en beheer in real-time toepassingen.

Tablets

Tablets worden gebruikt voor toegankelijkheid en verbeteren de efficiëntie van inventarisbeheer en tracking.

Box PC’s

Dienen als betrouwbare, compacte industriële computers voor het verwerken van grote hoeveelheden data.

Kiosken

Kiosken zijn inzetbaar als bijvoorbeeld informatiezuil, bestelzuil, self service zuil, interactieve zuil, incheckzuil of als webshop in de winkel.

RFID

RFID-systemen bieden een efficiënte, contactloze identificatie van goederen, voor nauwkeurig voorraad-beheer en asset tracking.

Auto-ID Website

Als klant van Duranmatic kunt u aanmelden en direct uw bestelling plaatsen op de Auto-ID website. Na goedkeuring ontvang u uw logingegevens.