Over Ons

Sinds 1985 zorgen wij dat onze klanten blijven presenteren.

Wij begeleiden en ondersteunen klanten met technische deskundigheid
en diepgaande kennis van hun branche en een persoonlijke benadering.
Ons doel is om klanttevredenheid en vertrouwen te waarborgen, en
tegelijkertijd te zorgen voor winstgevendheid op lange termijn.

Kernwaarden

Bij Duranmatic staan onze vier kernwaarden centraal in alles wat we ondernemen, van het drijven van topprestaties tot het bouwen van betekenisvolle relaties. Deze waarden – Prestatie, Partnerschap, Plezier, en Persoonlijk – zijn de pijlers van onze missie om niet alleen te excelleren in wat we doen, maar ook om een positieve, authentieke impact te maken.

  • Prestatie: Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid door onszelf voortdurend uit te dagen en te streven naar de beste resultaten. Dit is terug te zien in ons leiderschap, onze kwaliteit, en onze onophoudelijke drang naar kennis, groei en winstgevendheid.
  • Partnerschap: We geloven sterk in de kracht van samenwerking. Vertrouwen, ondersteuning en loyaliteit vormen de basis van onze relaties, waarbij we investeren in de lange termijn voor gezamenlijk succes.
  • Plezier: Betrokkenheid, verbinding en een warme sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. We vieren onze successen samen, wetende dat een positieve werkomgeving leidt tot betere resultaten voor iedereen.
  • Persoonlijk: Onze benadering is altijd klantgericht en persoonlijk, waarbij we maatwerk leveren door flexibel, snel en met oog voor detail te reageren. We streven naar authentieke interacties en een service die je bijblijft, omdat we geloven in het belang van elkaar echt begrijpen.

Samengevat, bij Duranmatic zijn deze kernwaarden meer dan alleen woorden; ze zijn de leidraad voor onze acties, onze besluitvorming en onze interacties. Ze weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan, en ze inspireren ons om elke dag het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Merkbelofte

Onze merkbelofte benadrukt een toewijding aan maatwerk, waarbij elk product en elke dienst precies aansluit op de unieke behoeften van de klant voor optimale prestaties. Het draait om meer dan alleen kwaliteitsproducten; het gaat om een diepgaand begrip van en inzet voor de doelen en succes van elke klant, met klanttevredenheid en prestatieverbetering als kernfocus.

Samenwerking leidt tot Succes

Je hebt vindingrijke mensen nodig om processen succesvol eentonig te maken. Want met de juiste mensen gaat alles ineens vanzelf. De fabriek loopt nog sneller, het verkoopsysteem draait soepeler dan ooit en data wordt verwerkt in recordtempo. Omdat mensen de schakel zijn tussen product en prestatie.

Bij Duranmatic verbinden we ons aan de prestatiedoelen van bedrijven in allerlei branches. We stappen erin voor de lange termijn en maken jouw goals de onze. Voortvarend leiden onze experts je langs alle highs and lows van automatisering bij auto-ID, POS-systemen en industrie. Onderweg maken ze de connectie met alle succesfactoren: jouw ideeën, collega’s, operationele factoren, software, hardware. Om je uiteindelijk de perfecte combinatie op een presenteerblaadje aan te bieden.

Die unieke aaneenschakeling die jouw business laat excelleren.

Duranmatic. Connect to Perform

Onze verschillende divisies:

Industrial divisie

Componenten en systemen voor industriële automatisering bij uw vertrouwde handelspartner.

Point of Sale divisie

Een soepele transactie voor uw klanten. Kassasystemen, randapparatuur en ondersteuning.

Auto-ID divisie

Voorraadbeheer toetsen aan de hand van barcodes en RFID producten voor uw logisitieke operatie.