Onze geschiedenis

Time Flies when you’re having fun!

Bijna 40 jaar

vakinhoudelijke kennis

Betrokkenheid

voor uw klanten

Persoonlijke

begeleiding

1985

Oprichting Duranmatic

Duranmatic werd opgericht door Joop Versteeg, de vader van onze huidige directie. Hij begon met het leveren van timers en tellers van Durant, vandaar ook de naam van ons bedrijf. In de jaren ’70 werkte Joop als Europees Sales Manager voor Durant. Later, in de jaren ’80, nam hij de distributie van deze producten in Europa op zich.

  • Start – Plein 40-45 in Dordrecht

  • Kantoorruimte van 75m²

  • 3 medewerkers

1993

Uitbreiding en start Auto-ID afdeling

Tot 1993 had ons bedrijf al een aanzienlijke groei doorgemaakt, wat leidde tot de uitbreiding door ook het aangrenzende pand over te nemen. Deze stap vergrootte onze ruimte naar 300m² en stelde ons in staat ons team uit te breiden naar 12 toegewijde medewerkers. Tegelijkertijd markeerde dit jaar de start van onze Auto-ID afdeling, een belangrijke mijlpaal die onze serviceportfolio diversifieerde en versterkte.

  • Uitbreiding naar 300m²

  • 12 medewerkers

1999 – 2003

Verhuizing naar Jan Valsterweg en start van Point of Sale afdeling

Met de verhuizing naar de Jan Valsterweg sloegen we niet alleen een nieuwe weg in qua locatie, maar openden we ook de deuren naar innovatie met de start van onze Point of Sale afdeling. Deze strategische zet bracht ons in een ruimte van maar liefst 680m², een perfecte setting om onze groei en uitbreiding in dienstverlening te ondersteunen. Deze ontwikkeling symboliseert onze voortdurende inzet voor het aanbieden van geavanceerde oplossingen en het versterken van onze positie in de markt.

  • Uitbreiding naar 680m²

  • 20 medewerkers

2008

Verhuizing naar het huidige pand aan de Robijn 800, te Dordrecht

In 2008 opende ons bedrijf een nieuw hoofdstuk met de verhuizing naar het gloednieuwe kantoor gelegen aan de Robijn 800 in Dordrecht. Deze strategische zet bracht niet alleen een significante uitbreiding met zich mee, naar een indrukwekkende 1230 m2 aan kantoorruimte, maar verdubbelde ook letterlijk onze fysieke capaciteit. Met genoeg ruimte voor onze groeiende familie van 35 medewerkers, markeerde deze verhuizing een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis. Het eigen magazijn dat we hiermee verkregen, symboliseerde onze ambitie om de efficiëntie en service naar onze klanten toe te verhogen, een weerspiegeling van onze toewijding aan voortdurende verbetering en groei.

  • Uitbreiding naar 1230m²

  • 35 medewerkers

2023

April

Duranmatic sluit zich aan bij de eyeTi groep

Per 20 april 2023 zijn de aandelen overgedragen en is Duranmatic, een toonaangevende IT-dienstverlener voor de retail, horeca, logistiek, zorg en industrie, onderdeel van EyeTi.

Tom Coehorst namens EyeTi: “De toevoeging van Duranmatic aan onze groep biedt grote mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities op het gebied van helpen van onze klanten in de retail, horeca, logistiek, zorg en industrie”.

Ook Jeroen Versteeg van Duranmatic is enthousiast: “De samenwerking met EyeTi biedt ons de mogelijkheid om onze groei te versnellen en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We geloven dat deze overname ons in staat zal stellen ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen”.

2024

Maart

Duranmatic introduceert nieuwe huisstijl en een nieuw logo

Na meer dan 39 jaar is het dan eindelijk zo ver. Duranmatic heeft een nieuw logo geintroduceerd. En samen met dit nieuwe logo ook een nieuwe huisstijl en diverse nieuwe huisstijlelementen en een nieuwe website.