Industrial divisie

Componenten en systemen voor industriële automatisering

Componenten voor

industriële automatisering

Persoonlijke support

specialistische ondersteuning

Exclusieve partner

voor diverse merken

Sinds 1985 fungeert Duranmatic als de vertrouwde handelspartner voor machinebouwers, system integrators, installateurs en OEM’s. Onze oorspronkelijke focus op industriële automatisering, IIoT, remote services, marine, automotive en gebouwen automatisering heeft geleid tot de oprichting van onze toonaangevende afdeling Industrial, die aan de kern van Duranmatic staat. Met een rijke geschiedenis en een reputatie opgebouwd door decennia van samenwerking met toonaangevende leveranciers, bieden wij hoogwaardige componenten en systemen die voldoen aan de uiteenlopende eisen van diverse industrieën.

Van Automotive

tot Machinebouw

Onze lange en exclusieve relaties met leveranciers stellen ons in staat om expertise te bieden in real-time shopping ervaringen, IIoT, remote services, en meer. Duranmatic is uw partner voor innovatieve en hoogwaardige oplossingen in de wereld van technologische automatisering, waarbij wij sinds jaar en dag streven naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze expertise omvat het aanbieden van oplossingen voor:

  • Machinebouw: Hier leveren we geavanceerde componenten zoals intelligente touch HMI’s voor PLC’s, incrementele en absolute encoders, en frequentieregelaars voor asynchrone motoren, die essentieel zijn voor de moderne machinebouw.
  • Automatiseringssystemen: We voorzien in de behoeften van complexe automatiseringssystemen met onze modulaire PLC’s en all-in-one HMI-PLC’s, die zowel flexibiliteit als efficiëntie bieden.
  • Gebouwautomatisering: Onze technologieën ondersteunen intelligente gebouwbeheersystemen, een essentieel onderdeel voor het verhogen van de energie-efficiëntie en het comfort binnen moderne gebouwen.
  • Remote Industrial Services: Voor het op afstand beheren en monitoren van industriële processen leveren wij oplossingen die cruciaal zijn voor het onderhoud en de optimalisatie van operaties.
  • IIoT-netwerken: In het hart van de Industriële Internet of Things (IIoT) bieden onze producten de noodzakelijke connectiviteit en data-analyse mogelijkheden om industriële apparaten slim te verbinden.
  • Automotive: In deze sector spelen onze producten een sleutelrol bij het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van automotive systemen, waaronder geavanceerde encoders voor geautomatiseerde geleidingsvoertuigen (AGV’s) en CANbus-systemen.

Onze inzet is om de industrieën die we bedienen te voorzien van de meest geavanceerde, betrouwbare en kosteneffectieve automatiseringsoplossingen. Door onze jarenlange ervaring en onze toewijding aan innovatie, zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde partner in industriële automatisering.

De core merken en producten van Duranmatic Industrial vindt u in iedere productie machine:

Een greep uit ons Industrial assortiment :

Panel PC’s

Aanpasbare industriële computers met verschillende specificaties en montage-opties, inclusief touchscreen.

Gateways

Meer dan 500 industriële gateways voor het verbinden van apparaten, machines, gebouwsystemen, netwerken.

Encoders

Nauwkeurige sensortechnologie voor het ontwerpen van installaties, machine of motoren.

HMI-PLC

Een HMI-PLC combineert visuele machinebesturing en logische procesregeling in één compact apparaat.

VPN Routers

Veilige remote access voor onderhoud en service van machines, zonder directe fysieke interactie.

Industrial Website

Als klant van Duranmatic kunt u op de Industrial website alle industriële automatiserings-producten inzien. Vraag een quote aan of selecteer op merk.