Durapos

Connect to Perform

Durapos, onze premium productrange, combineert geavanceerde technologie, duurzaamheid, met een competitieve prijs. Deze productrange is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de moderne verkooppunten, waarbij een naadloze integratie van functionaliteit en betrouwbaarheid voorop staat.

Kassalades

Onze robuuste kassalades, verkrijgbaar in zowel kogel- als wielgelagerde modellen, zijn ontworpen met het oog op optimaal gebruikersgemak. Ze zijn niet alleen eenvoudig in gebruik maar ook uiterst betrouwbaar, waardoor ze in elke sector waar Point-of-Sale systemen noodzakelijk zijn, ingezet kunnen worden. De flexibiliteit en duurzaamheid van onze kassalades garanderen een soepele transactieverwerking, dag in, dag uit.

All-in-one kassasystemen

Wat de kassa terminals betreft, tilt Durapos de interactie met uw klanten naar een hoger niveau. Uitgerust met een geavanceerd P-Cap touchscreen en een indrukwekkende IP 66 rating, zijn deze terminals ontworpen om elke uitdaging van de retailomgeving te weerstaan. Of het nu gaat om stof, vocht of frequente aanrakingen, onze terminals blijven presteren met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Bonprinters

De Durapos DPT-200 onderscheidt zich door zijn vermogen om via USB, serieel en ethernet te verbinden, waardoor hij moeiteloos integreert in vrijwel elke bestaande POS-setup. Met de optie voor front of toploading past de DPT-200 zich aan elke werkruimte aan, en biedt de flexibiliteit om bonrollen van zowel 58 mm als 80 mm te gebruiken. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat de printer in verschillende verkoopomgevingen kan worden ingezet, van kleine boetieks tot grote restaurants.

Inclusief 2 jaar swap garantie

Durapos

Bij Durapos begrijpen we dat de behoeften van onze klanten divers zijn en dat de detailhandel voortdurend evolueert. Daarom streven we ernaar producten te leveren die niet alleen vandaag de dag relevant zijn, maar ook in de toekomst waarde zullen blijven bieden. Onze focus op innovatie, gecombineerd met onze toewijding aan kwaliteit en service, maakt Durapos de ideale keuze voor bedrijven die streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid in hun Point-of-Sale systemen. Durapos, waar technologie en gebruikersgemak samenkomen, voor een vlekkeloze transactie-ervaring.

Durapos kiosk systemen

De Durakiosk, aangeboden door Duranmatic, vertegenwoordigt een veelzijdige kioskoplossing, ideaal voor diverse toepassingen zoals informatiepunten, bestelstations, selfservice-zuilen, en meer. Deze kiosk onderscheidt zich door zijn aanpasbaarheid; klanten kunnen de configuratie afstemmen op hun behoeften, met opties voor diverse componenten zoals een 2D-scanner, bonprinter, of betaalterminal.

Bovendien biedt Duranmatic de mogelijkheid om de kiosk te personaliseren met de huisstijl van uw onderneming, versterkend de merkbeleving op locatie. De flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit maakt de Durakiosk een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een op maat gemaakte oplossing.

Daarnaast verzorgt Duranmatic volledige service en beheer voor de Durakiosk, waarbij wij streven naar volledige ontzorging van onze klanten. Dit servicepakket garandeert dat de kiosk optimaal functioneert en onderhouden wordt.

Meer informatie over de Durapos producten

Point of Sale divisie

Een soepele transactie voor uw klanten. Kassasystemen, randapparatuur en ondersteuning.

Afdeling Point Of Sale

Meer informatie over de Durapos producten, neem contact op met de Point of Sale afdeling via onderstaande informatie.

+31 (0)78 65 31 873
pos@duranmatic.nl