Support Engineer

Vacature (Full time) – Locatie: Dordrecht

Duranmatic is op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Support Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van telefonische ondersteuning aan onze klanten met betrekking tot gateways en remote access producten. Heb je interesse in Industriële communicatie en/of industriële besturingen, dan is dit de functie voor jou!

Wat we van je verwachten:

  • Telefonisch ondersteunen van klanten bij vragen en problemen met betrekking tot gateways en remote access producten.
  • Analyseren en oplossen van technische problemen.
  • Documenteren van klantinteracties en oplossingen.
  • Samenwerken met andere afdelingen om klantvragen effectief af te handelen.
  • Ervaring en competenties in systeembeheer zijn een pluspunt

Vereiste kwalificaties

We zijn op zoek naar een persoon die zich herkent in het volgende profiel:

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar iemand die analytisch, nauwkeurig, vriendelijk, geduldig, leergierig en nieuwsgierig is. Die interesse heeft in industriële communicatie en /of industriële besturingen en een opleiding of ervaring heeft in de automatisering, elektrotechniek en IT. Herken jij je hierin?

Over ons

Duranmatic is een toonaangevende leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Met decennia aan ervaring bieden wij hoogwaardige producten en diensten aan diverse sectoren, variërend van machinebouw tot logistiek en energie. We vormen een team van ruim 50 gepassioneerde experts die gedreven worden door nieuwsgierigheid en de drang om grenzen te verleggen.

Onze focus ligt op het leveren van betrouwbare en innovatieve technologieën die onze klanten helpen bij het optimaliseren van hun processen en het behalen van operationele efficiëntie. Met een team van deskundige professionals streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Met 40 jaar ervaring zijn we trots op ons vermogen om constant te innoveren en voorop te lopen in een wereld die nooit stilstaat.

Wat bieden wij

  • Een diverse functie met uiteenlopende taken binnen een hecht en informeel team.
  • Gezellige bedrijfsuitjes, waaronder een jaarlijkse BBQ, en teambuildingactiviteiten om elkaar nog beter te leren kennen.
  • Een eigen kantine met een voetbaltafel en dartbord om even stoom af te blazen of mee te doen aan de onderlinge competitie.
  • Gratis toegang tot onze moderne inpandige sportschool – de ideale plek om na het werk in shape te blijven.
  • Een prachtig dakterras waar je in de zomer kunt genieten van de zon en ontspannen momenten met collega’s kunt delen.

Sollicitatieprocedure

Interesse in deze uitdagende job? Neem dan contact op met Manon Meesters via e-mail; m.meesters@duranmatic.nl of bel via 078 6310599. We kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen en samen te bouwen aan succes!

P.S.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.