Inside Sales Medewerker (POS)

Vacature (Full time)

Ben jij een gedreven professional met passie voor sales en ervaring in klantcontact? Ben je op zoek naar een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor telefonisch klantcontact, het opstellen van offertes, en diverse sales-gerelateerde taken, specifiek binnen de branche van kassasystemen? Dan nodigen wij jou uit om ons Inside Sales team in Dordrecht te versterken.

Over Ons

Bij Duranmatic zijn we niet zomaar een bedrijf; we vormen een team van ruim 50 gepassioneerde experts die gedreven worden door nieuwsgierigheid en de drang om grenzen te verleggen. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn we trots op ons vermogen om constant te innoveren en voorop te lopen in een wereld die nooit stilstaat. In de divisie van Duranmatic waar je werkzaam gaat worden is er een specifieke focus op kassasystemen en Point of Sale producten (denk aan bonprinters, barcode scanners en accessoires).

Functieomschrijving

Als Inside Sales Medewerker ben je de drijvende kracht achter het succes van ons sales team. Je ondersteunt bij verschillende sales-gerelateerde taken, met een focus op het maken van offertes en het hebben van plezierig klantcontact.

Wat er dagelijks van je verwacht wordt

  • Opstellen en opvolgen van offertes in samenwerking met het sales team.
  • Samenwerken met het sales team om informatie te verzamelen die nodig is voor het verkoopproces.
  • Ondersteunen bij het verwerken van orders en ervoor zorgen dat alle benodigde documentatie correct is ingevuld.
  • Zorgen voor een soepele communicatie tussen verschillende interne afdelingen, zoals onze technische supportafdeling en magazijn.

Wat bieden wij

  • Een diverse functie met uiteenlopende taken binnen een hecht en informeel team.
  • Een aantrekkelijk startsalaris.
  • Gezellige bedrijfsuitjes, waaronder een jaarlijkse BBQ, en teambuildingactiviteiten om elkaar nog beter te leren kennen.
  • Een eigen kantine met een voetbaltafel en dartbord om even stoom af te blazen of mee te doen aan de onderlinge competitie.
  • Gratis toegang tot onze moderne inpandige sportschool – de ideale plek om na het werk in shape te blijven.
  • Een prachtig dakterras waar je in de zomer kunt genieten van de zon en ontspannen momenten met collega’s kunt delen.

Sollicitatieprocedure

Klinkt dit als jouw ideale baan? Neem dan snel contact op met Manon Meesters. Je kunt haar bereiken via e-mail op m.meesters@duranmatic.nl of bellen via 078 65 31 873. We kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen en samen te bouwen aan succes!

P.S.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.