• Free Domain + Free SSL + Free CDN

secure, reliable & blazing-fast hosting solutions

Affordable hosting without compromising on quality sets us apart from other hosting providers.

starting at $1.80 / mo*

Normally 3.50 / Mo

Welkom bij Duranmatic

Duranmatic, opgericht in 1985, is uw betrouwbare handelspartner voor machinebouwers, system integrators, installateurs en OEM’s. Onze gespecialiseerde divisies – Point of Sale, Auto-ID en Industrial – bieden uitgebreide oplossingen op het gebied van kassasystemen, barcode- en RFID-producten, en industriële automatisering. Met diepgaande kennis, persoonlijke betrokkenheid en een ongeëvenaarde logistieke afhandeling streven wij ernaar om complete, op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen van diverse industrieën.

Wij leveren hardware,

service & advies op het gebied van:

POINT OF SALE

Geavanceerde kassasystemen inclusief een uitgebreid assortiment randapparatuur, essentieel voor het naadloos afrekenen van aangekochte goederen en/of diensten met klanten.

INDUSTRIAL

Onze oorspronkelijke focus op industriële automatisering, IIoT, remote services, marine, automotive en gebouwen automatisering heeft geleid tot de oprichting van onze Industrial divisie.

AUTO ID

Onze Auto-ID afdeling is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige barcode- en RFID-producten. Onze Auto-ID divisie onderscheidt, zich met een ongekende betrouwbaarheid.

Onze

Merken

Deze merken, verankerd in kwaliteit en innovatie, vormen de bouwstenen van onze uitgebreide oplossingen en diensten.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa.

Waarom kies je voor Duranmatic?

Bij Duranmatic gaat het verder dan alleen producten leveren; het draait om het bouwen van duurzame relaties en het bieden van waardevolle ondersteuning, gedreven door onze passie en ervaring in de industrie. Kies Duranmatic voor kwaliteit, expertise en een persoonlijke benadering in technologische oplossingen.

Distributeur van kwaliteitsmerken

Een breed scala aan producten, variërend van A-merken tot brandgelabelde producten, met de mogelijkheid van directe leveringen uit voorraad.

Skills door ervaring

Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche bieden wij deskundig advies, beantwoorden wij al uw vragen en leveren wij professionele ondersteuing en projectbegeleiding.

Persoonlijk en transparant

Wij streven naar een persoonlijke en transparante samenwerking, zowel met onze gewaardeerde klanten als met onze betrouwbare leveranciers.

Hulp & ondersteuning

Ons toegewijde Service & Support team staat altijd paraat om snel en doelgericht hulp en ondersteuning te bieden, zodat u zich gesteund voelt in elke fase van uw project.

Duranmatic
Blog & Nieuws

Bij Duranmatic gaat het verder dan alleen producten leveren; het draait om het bouwen van duurzame relaties en het bieden van waardevolle ondersteuning, gedreven door onze passie en ervaring in de industrie. Kies Duranimatic voor kwaliteit, expertise en een persoonlijke benadering in technologische oplossingen.

Advies of support nodig?

Neem Contact met ons op

Neem contact met ons

Ons team staat u graag te woord over uw vraagstukken.

Vraag, opmerking of suggestie?

Verzend ons een mail

Spreek ons direct

+31 (0)78 631 0599

need help? get in touch

Sint duire taque aute galisum repudas

Support Email

talk to our agent